1 000 000 дерев за 24 години

Західноукраїнський національний університет долучився до проекту із озеленення України, який започатковано Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України спільно з Державним агентством лісових ресурсів України та благодійною організацією «Благодійний фонд «Озеленення України». Це екологічна акція, яка об’єднала громадськість заради відновлення екосистеми країни. Спільна мета проекту – висадити 1 000 000 дерев за 24 години по всій Україні.

Зусиллями викладачів та студентів Університету на території студмістечка було висаджено 95 дерев. Учасники акції посадили  ялини, сакури та дуби біля  навчальних корпусів та навколо студентських гуртожитків.

Ціль проєкту – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми країни, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху українців.

Позитивні емоції, гарний настрій, корисна справа, об’єднані зусилля  цілеспрямованих людей – ось результат заходу, який реалізували небайдужі молоді люди класичного університету Тернополя.