Реалізація програми екологічного менторства у громадах Тернопільщини

Завідувач кафедри екології та охорони здоров’я класичного університету Тернополя, ментор Леонід Бицюра разом із заступницею голови Хоростківської громади Ольгою Лівель презентували напрацювання жителів в екологічному напрямі. За сприяння кафедри екології та охорони здоров’я навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету Хоростківська ОТГ увійшла у число десяти об’єднань, які долучилися до програми екологічного менторства.

«Хоростківська ОТГ упродовж останніх п’яти років значну увагу приділяє проблематиці охорони природи. За результатами дослідження, яке було проведено за підтримки USAID, відомо, що більше 20% мешканців Хоросткова зацікавленні у вирішенні екологічних питань міста», – зазначив Леонід Бицюра.

До слова, роботу з Хоростківською громадою Леонід Бицюра розпочав після навчання у першій в Україні програмі Екологічного менторства громад, яка має на меті допомогти вирішенню екологічних проблем на місцевому рівні.

 

Author